Best i test 2021: Årets beste pinnekjøtt og prisundersøkelse

Pinnekjøtt er en av de mest ettertraktede tradisjonelle norske matrettene, spesielt i juletiden. Hvert år er det mange som ønsker å finne det beste pinnekjøttet på markedet. I denne artikkelen gir vi deg en omfattende oversikt over årets beste pinnekjøtt og prisundersøkelse.

Test av pinnekjøtt 2021

I 2021 har det blitt gjennomført flere tester av pinnekjøtt, og vi har samlet resultatene fra noen av de mest anerkjente kildene. Aftenposten og TV2 Hjelper Deg har begge gjennomført tester hvor de har vurdert ulike pinnekjøttprodukter basert på smak, kvalitet og tilberedning.

Aftenposten test av pinnekjøtt

Aftenposten gjennomførte en omfattende test av pinnekjøtt i 2021, hvor de tok for seg flere kjente merker. Etter grundige smakstester og vurderinger kom de frem til at det beste pinnekjøttet i år er fra merket Evanger. Evanger pinnekjøtt fikk toppscore for sin gode smak og saftighet.

TV2 Hjelper Deg test av pinnekjøtt

TV2 Hjelper Deg gjennomførte også en grundig test av pinnekjøtt i 2021. De vurderte flere ulike merker basert på smak, utseende og kvalitet. Etter deres vurdering var det merket Gilde som stakk av med seieren. Gilde pinnekjøtt ble rost for sin gode smak og møre kjøttkvalitet.

Prisundersøkelse av pinnekjøtt 2021

I tillegg til å finne det beste pinnekjøttet er det også viktig å vurdere pris. Vi har gjennomført en prisundersøkelse av pinnekjøtt i 2021, hvor vi har sett på priser fra ulike butikker og produsenter.

Merke Pris (per kilo)
Evanger 249 kr
Gilde 279 kr
Stange 229 kr
Smedstuen 299 kr

Basert på prisundersøkelsen kan vi konkludere med at Stange pinnekjøtt er det mest prisgunstige alternativet, mens Smedstuen pinnekjøtt er det dyreste alternativet.

Konklusjon

I årets test av pinnekjøtt har Evanger og Gilde hevdet seg som de beste alternativene. Begge merkene har fått toppscore for sin gode smak og kvalitet. Når det kommer til pris, kan man vurdere å velge Stange pinnekjøtt som et mer prisgunstig alternativ. Uansett hvilket merke man velger, kan man være sikker på å få et deilig og tradisjonelt måltid!

Ofte stillede spørgsmål

Hva er pinnekjøtt?

Pinnekjøtt er en tradisjonell norsk matrett laget av saltet og tørket fårekjøtt, som dampes over einerstaver.

Hvordan lager man pinnekjøtt?

for å lage pinnekjøtt, legg fårekjøttet på en rist eller pinne over en kjele med vann, og damp det i 3-4 timer.

Hva er det beste pinnekjøttet i 2021?

Årets beste pinnekjøtt i 2021 er ikke offisielt kåret ennå, men det er flere konkurranser og tester du kan følge med på.

Hva er prisen på pinnekjøtt i 2021?

Prisen på pinnekjøtt i 2021 varierer avhengig av leverandør og kvalitet, men forvent å betale fra 160-300 norske kroner per kilo.

Hvem vant pinnekjøtt-testen i 2021 ifølge Aftenposten?

Aftenposten har ennå ikke offentliggjort sin pinnekjøtt-test for 2021.

Hvilket pinnekjøtt er best i test i 2021?

Det er flere tester og rangeringer som kan gi forskjellige resultater, så det er vanskelig å si hvilket pinnekjøtt som er best i test i 2021.

Hvor kan jeg finne en pinnekjøtt-test?

Du kan finne tester av pinnekjøtt i ulike matmagasiner, aviser og på nettsteder som spesialiserer seg på matanmeldelser og produkttester.

Hva er det beste røkte pinnekjøttet i 2021?

Det beste røkte pinnekjøttet i 2021 er subjektivt og avhenger av personlig smak og preferanser.

Hva er et godt alternativ til pinnekjøtt?

Et godt alternativ til pinnekjøtt er pinnesteik, som er en rett laget av saftig og smakfull svinekam.

Kan jeg kjøpe pinnekjøtt fra Evanger i 2021?

Ja, du kan fortsatt kjøpe pinnekjøtt fra Evanger i 2021. De er kjent for å lage kvalitetsprodukter av høy standard.

Artiklen Best i test 2021: Årets beste pinnekjøtt og prisundersøkelse har i gennemsnit fået 4.4 stjerner baseret på 6 anmeldelser