Bø hotell meny

Restaurant på Bø Hotell

Restaurant på Bø Hotell – Bø Hotell

Allergener: 1 gluten, 2 melk, 3 egg, 4 nøtter, 5 soya, 6 løk, 7 selleri, 8 fisk,

Selskapsmeny – Bø Hotell

I vår barMATmeny tilbyr vi ulike retter som hamburgere, salater og smørbrød.

Barmatmeny – Bø Hotell

Meny må avklares senest 14 dager i forveien. Inkl i prisene i menysett er eget lokale, festoppdekking med hvite duker, tøyservietter og enkle blomster.

MENYSETT – Bø Hotell

Oppgradert 3-retters meny,; Festoppdekking, hvite duker, servietter og lys. Lydanlegg og prosjektør ved behov. Eget lokale ved behov og kapasitet.

Bespisning – Bø Hotell

Ut å spise? Hver fredag og lørdag har vi deilig middagsbuffet. Våre kokker setter sammen en spennende og innholdsrik buffet med noe for en hver smak.

Fredag- og lørdagsbuffet på Bø Hotell

Fredag- og lørdagsbuffet på Bø Hotell – Bø Hotell

oppgraderingsmeny inkl. festoppdekking, hvite duker og lys. Bø Hotell │ Gullbringvegen 32 │ 3800 Bø I Telemark │ T: +47 35 06 08 00 │ post@bohotell.no.

Ut å spise? Hver fredag og lørdag har vi deilig middagsbuffet. Våre kokker setter sammen en spennende og innholdsrik buffet med noe for en hver smak.

OPPGRADEringsmeny – Bø Hotell

‍ Fra og med torsdag 24. november har vi nydelig hjemmelaget tradisjonsrik julemat på menyen. Vi håper du setter av litt tid i julestria til å senke …

Bø Hotell | Bø i Telemark – Facebook

Site Search Icon. Søk. Dropdown Menu Image … Gullbringvegen 32, 3800, Bø i Telemark … dips og tilbehør på restaurant Hagestua på Bø Hotell.

Restaurant Bø Hotell – VisitTelemark.no

Restaurant Bø Hotell – Restaurant in Bø i Telemark, Midt-Telemark – Visit Telemark

Det er førjulstid, og våre lokale spisesteder, hotell og fjellstue tilbyr … Selvsagt kan du også få nydelige retter fra deres vanlige meny i ekte kinesisk …

Restauranten er lys og hyggelig, med fin utsikt mot hage og Gullbringområdet. Her serveres det frokost, lunsj, middag og småretter samt mat til…

Sjekk ut de lokale julebordstilbudene – Visit Bø

Sjekk ut de lokale julebordstilbudene 🎅 – Visit Bø

Det er førjulstid, og våre lokale spisesteder, hotell og fjellstue tilbyr førjulsstemning og nydelig julemat i Bø, på Lifjell, Ulefoss og Gvarv. Her kan dere samles og nyte deilig julemat, lun stemning og godt selskap. Les mer om de lokale julebordstilbudene her;

Keywords: bø hotell meny