Hjortestek meny

Hjortestek med potetstappe, sopp og tyttebær | Meny.no

Slik ovnsbaker du hjort. Hel hjortefilet og hjortestek egner seg godt til ovnsbaking. Bruk gjerne steketermometer så du får perfekt biff eller stek – hver gang.

Hjort er nydelig, mørt kjøtt med smak av norsk høst. Slik tilbereder du hjortestek i ovn. Server med tyttebærsaus, stekt sopp og hjemmelaget potetmos.

Slik tilbereder du hjort og hjortekjøtt | Meny.no

11. okt. 2013 — Stekes ved 100-150 grader (over- og undervarme, midt i ovnen) til kjøttet har en kjernetemperatur på 60-62 grader. (Ved steking på 100 grader …

Hvordan bør man steke eller koke hjort, hvor mye trenger man per person og hvilket tilbehør passer til? Her er våre beste tips til å lykkes med hjort.

Hjortestek med fløtegratinerte poteter | Oppskrift – MatPrat

HJORTEFILET MED JORDSKOKKPURÉ OG KANTARELLER 800 gr ytrefilet av hjort 10-15 einebær – knust 1 kvast timian 500 gr jordskokk 1 stor potet 6 dl melk 50 gr s …

Hjortestek blir mør og saftig steik med god viltsmak. Her serveres viltsteken med fløtegratinerte poteter, stekt sopp og rørte tyttebær.

Hjortestek med potet- og persillerotpure – Det glade kjøkken

Hva er bedre enn en saftig og smakfull hjortestek? Hjortesteken serverte jeg med en deilig potet- og persillerotpuré, sammen med en hjemmelaget soppsaus.

Hjortestek – vegardbell.no

Hjortestek med gode grønnsaker og en herlig saus står på menyen. Smaken av hjort passer perfekt sammen med en deilig saus basert på hjortekraft, løk, urter, honning og fløte.

Arne Brimis hjortesteik – Oppskrifter – Aperitif.no

Arne Brimis hjortestek med rødbeter og rotgrønnsaker – Apéritif.no

HJORTESTEK MED PORTVINSAUS OG BACONPOTETMOS

HJORTESTEK MED PORTVINSAUS OG BACONPOTETMOS | TRINES MATBLOGG

Da jeg var på Matstreif for noen uker siden fikk blant annet en deilig hjortestek og noen fargerike gulrøtter bli med hjem. Men det jeg ikke tenkte på da var at…

Fanafruen | 3-retters meny | Hjortefilet med jordskokkpuré

Fanafruen | 3-retters meny | Hovedrett | Hjortefilet med jordskokkpuré

HJORTEFILET MED JORDSKOKKPURÉOG KANTARELLER800 gr ytrefilet av hjort10-15 einebær – knust1 kvast timian500 gr jordskokk1 stor potet6 dl melk50 gr s …

Keywords: hjortestek meny