Izakaya restaurant

Izakaya Oslo

Izakaya English | Norsk Japanske småretter og japansk alkohol. St.Olavs Gate 7, 0165 Oslo Åpent mandag til lørdag 17.00 til 01.00

Kanpai

Izakaya, Oslo: Se 137 objektive anmeldelser av Izakaya, vurdert til 4,5 av 5 på Tripadvisor og vurdert som nr. 115 av 1 509 restauranter i Oslo.

Izakaya, Oslo – Restaurantanmeldelser – Tripadvisor

Izakaya er en uformell streetfood- og cocktailbar drevet av den prisvinnende kokken Frida Ronge. I etasjen over ligger TAK Oslo. Izakaya er plassert i …

Izakaya, Oslo: Se 137 objektive anmeldelser av Izakaya, vurdert til 4,5 av 5 på Tripadvisor og vurdert som nr. 116 av 1 510 restauranter i Oslo.

Izakaya Bar & Terrace – Sommerro

9. jun. 2020 — Restaurantanmeldelse: Izakaya – helt topp i kjelleren. Izakaya gir deg en følelse av Japan. Men glem tanken på å spise sushi.

Izakaya, St. Olavs plass – Restaurantguiden fra Aftenposten

RESERVATIONS ; 7. TAKO WASABI. Octopus, wasabi, roasted nori ; 7. EGGPLANT AGEDASHI. Japanese eggplant, jalapeño spiked mentsuyu ; 9. SWEET CORN CROQUETTE. Sweet …

Restaurantanmeldelse: Izakaya – helt topp i kjelleren

Izakaya gir deg en følelse av Japan. Men glem tanken på å spise sushi.

BIEN Izakaya

Bien Izakaya er en bydelsrestaurant med asiatiske småretter. Opplev en uformell atmosfære med små og litt større retter fra sør-øst Asia, i tillegg til masse deilig bar-snacks.

Izakaya | Pubs & Bars | Oslo – Visit Norway

Izakaya | Pubs & Bars | Oslo | Norway

I en kjeller på St. Olavs plass finner du Izakaya, en japansk pub og restaurant med sake, shochu, øl, whiskey, umeshu og god autentisk mat på menyen. Maten kan deles og sendes ut så fort den er klar, så her kan du tilbringe mange timer med småretter og spennende drikke som passer til maten. Atmosfæren er hjemmekoselig og uformell, og baren har en røff stil. Izakaya  er sammensatt av ord som betyr "bli", "alkohol" og "rom"/"butikk".  ​​​​For tiden kan enkelte av rettene bestilles som take-away. Besøk deres nettsider for mer informasjon.  

Izakaya – Wikipedia

Yokai Izakaya

Keywords: izakaya restaurant