Kiwi trekning juni

Disse mailene og SMS-ene er ikke fra KIWI

Disse mailene og SMS-ene er ikke fra KIWI | KIWI

6. sep. 2022 — Vi opplever dessverre fra tid til annen at useriøse aktører misbruker KIWIs merkenavn og logo. Dette er ofte svindelforsøk sendt ut fra …

Vi får stadig meldinger om at folk mottatt useriøse mailer av denne typen, og understreker at det ikke er KIWI som står bak disse.

Vinn Trumf-bonus med KIWI og Coca-Cola

Vinn Trumf-bonus med KIWI og Coca-Cola | KIWI

30. nov. 2022 — Trekning skjer ukentlig i etterkant, basert på alle salg av kvalifiserende flasker mandag til søndag hver uke. Premien vil kort tid etter …

Er du KIWI PLUSS-kunde og kjøper en 100 prosent resirkulert flaske fra Coca-Cola kan du vinne Trumf-bonus i KIWI. I samarbeid med Coca-Cola trekker vi hver uke en vinner av hovedpremien, som er Trumf-bonus til en verdi av 50 000 kroner. I tillegg trekker vi 10 vinnere av Trumf-bonus til en verdi av 5 000 kroner. Konkurransen varer fra uke 48 til og med uke 52.

KIWI – I Morgen torsdag 9 juni er det TRIPPELTRUMF Vi…

I Morgen torsdag 9 juni er det TRIPPELTRUMF Vi har fått inn nye fine ute og inneblomster , bra priser på familiepakker med Is og God pris på boble …

KIWI – HUSK TRIPPELTRUMF IDAG | Facebook

Alle KIWI PLUSS-kunder er automatisk med i trekningen av 1000 kroner i Trumf-bonus om du sier nei takk til plastbærepose neste gang du handler.

36665 | VARSEL – rapporter: 606 – 180.no

36665 | VARSEL – rapporter: 606

Fikk melding av dette nummeret: 36665 hvor det sto: “Vi prøver å nå deg – du er den tredje vinneren av vår KIWI- trekning fra september. Du har en vare som skal …

Info for 36665 – Aktivitet: 729 søk / 606 rapporter fra brukere. Har du blitt ringt? Se hvem det er og les hva andre brukere sier om dette nummeret!

Trippel-Trumf – Trumf.no

Trippel-Trumf – Trumf.no

… er det Trippel-Trumf og da sparer du hele 3 % Trumf-bonus hos KIWI, MENY, … Delta i vår Facebook-konkurranse og bli med i trekningen av 2500 kr i …

Utvalgte torsdager er det Trippel-Trumf og da sparer du hele 3 % Trumf-bonus hos KIWI, MENY, SPAR, Joker, Jacob’s, CC Mat, Nærbutikken, Gigaboks, Mester Grønn og Apotek 1

Kristine advarer: – Denne meldingen er ikke fra oss

Nyheter, Kiwi | Kristine advarer: – Denne meldingen er ikke fra oss

3. aug. 2020 — Kommunikasjonssjef Kristine Aakvaag Arvin for KIWI-kjeden forteller at … å nå Kris – du er den tredje vinneren i vår KIWI-trekning i juni.

Kommunikasjonssjef Kristine Aakvaag Arvin for KIWI-kjeden forteller at de har opplevd at flere kunder tar kontakt, og har spørsmål rundt en tekstmelding de har fått.

Kiwi Langenes stenges frem til juni – l-a.no

Kiwi Langenes stenges frem til juni – l-a.no

26. aug. 2016 — Kiwi Langenes stenger 31. august, for å bygge ny butikk som åpner igjen 01. juni … Det blir også lotteri, med trekning klokken 20.30.

Kiwi Langenes stenger 31. august, for å bygge ny butikk som åpner igjen 01. juni 2017.

35 ekstra millionærer i Supertrekning – slik reagerte de

35 ekstra millionærer i Supertrekning – slik reagerte de | Norsk Tipping

Supertrekning lørdag 26. juni ga oss 35 ekstra millionærer i Lotto – over det ganske land. Her er vinnerreaksjonene … Kupongen ble kjøpt på Kiwi Jaren.

Supertrekning lørdag 26. juni ga oss 35 ekstra millionærer i Lotto – over det ganske land. Her er vinnerreaksjonene fra de glade vinnerne. 

Keywords: kiwi trekning juni