Meny bank i butikk

Kontanttjenester | Sett inn penger i butikk – SpareBank 1

Kontanttjenester | Sett inn penger i butikk | SpareBank 1

12. jun. 2020 — Tjenestene er tilgjengelig i alle KIWI- og MENY-butikker, Jacobs, de fleste SPAR-butikker og enkelte butikker i kjedene Joker og Nærbutikken.

Nå kan du enkelt ta ut og sette inn kontanter i butikken. | Kontanttjenester i butikk

Innskudd og uttak av kontanter i dagligvarebutikken

Innskudd og uttak av kontanter i dagligvarebutikken – NorgesGruppen

Du kan ta ut opptil 10.000 kroner og sette inn penger i alle Meny- og Kiwi-butikkene, nesten alle Spar og noen av Joker-butikkene.

Fra juni måned tilbyr NorgesGruppens butikker kontantinnskudd og -uttak hos kundens bankforbindelse.

Du kan ta ut og sette inn penger i 1400 dagligvarebutikker – DNB

Person- og bedriftskunder sette inn og ta ut kontanter i dagligvarebutikkenes bankterminaler. Du må identifisere deg med bankkort (BankAxept) og PIN-kode.

Kontanttjenester i butikk – Vipps

Mer enn 90 banker tilbyr nå tjenesten. Du kan ta ut og sette inn kontanter i NorgesGruppens butikker over hele landet: alle butikkene i Meny og Kiwi, …

kontant i butikk | Sparebanken Vest

Kontanttjenester i butikk

Alle MENY- og KIWI-butikkene og de fleste SPAR- og Joker-butikker kan ta imot og betale ut kontanter til … Alle våre bankkort med BankAxept kan brukes.

Gjør kontantuttak- og innskudd i butikk – KIWI

kontant i butikk | Sparebanken Vest

14. apr. 2021 — BankAxept og bankene i Norge, tilbyr sammen med KIWI og flere av butikkene i NorgesGruppen, en tjeneste som gjør at kunder kan gjøre …

Kontanttjenester i butikk | Sparebanken Sør

Gjør kontantuttak- og innskudd i butikk | KIWI

Du bruker bankkortet ditt og PIN-koden for å identifisere deg i bankterminalen i kassa, … Det betyr de fleste Meny-, Kiwi-, Spar- og Joker-butikkene.

Visste du at du både kan ta ut kontanter og gjøre kontantinnskudd i din KIWI-butikk – uten å handle? Med “kontanttjenester i butikk” er det både trygt og enkelt!

Kontanttjenester i butikk | Innskudd og uttak – Sparebanken Møre

Kontanttjenester i butikk | Sparebanken Sør

Du kan ta ut og sette inn kontanter i NorgesGruppens butikker over hele landet: alle Meny- og Kiwi-butikker, de fleste Spar-butikkene og enkelte Joker-butikker.

Nå kan du sette inn kontanter i matbutikken, i tillegg til å ta ut kontanter. Du bruker visakort, ungdomskort eller lommepengekortet og PIN-koden din som sikkerhet.

Kontanttjenester i butikk | Innskudd og uttak – Sparebanken Møre

Med Kontanttjenester i butikk kan du ta ut og sette inn kontanter NorgesGruppens butikker over hele landet. Det eneste du trenger er bankkort og PIN-kode, og tjenesten kan benyttes av både privat- og bedriftskunder.

Keywords: meny bank i butikk