Mirabel meny

Mirabel restaurant & bar i Oslo – Meny

I vår restaurant på Sørenga tilbyr en bred meny så alle våre gjester finner noe de liker. Vårt fokus er middelhavslandene og høy kvalitet på alle råvarer vi …

I vår restaurant på Sørenga tilbyr en bred meny så alle våre gjester finner noe de liker. Vårt fokus er middelhavslandene og høy kvalitet på alle råvarer vi serverer.

Mirabel restaurant & bar i Lillestrøm – Meny

Vi tilbyr en bred meny så alle våre gjester finner noe de liker. Vårt fokus er middelhavslandene og høy kvalitet på alle råvarer vi serverer.

Mirabel restaurant & bar

Mirabel restaurant & bar inviterer på en kulinarisk reise gjennom flere land, med sterk inspirasjon fra Middelhavslandene. Våre restauranter kan du finne på …

Mirabel restaurant & bar inviterer på en kulinarisk reise gjennom flere land, med sterk inspirasjon fra Middelhavslandene. Våre restauranter kan du finne på Sørenga i Oslo, Lillestrøm og Jessheim.

Mirabel restaurant & bar i Lillestrøm

Menyen er en fantastisk blanding mellom alle middelhavslandene laget av høykvalitets ingredienser. Mange retter er perfekte å dele, og på Mirabel serverer …

I hjertet av Lillestrøm finner du Mirabel restaurant & bar. Dette er restauranten det er lett å føle seg hjemme i. Atmosfæren er sosial, åpen og innbydende. Menyen er en fantastisk blanding mellom alle middelhavslandene laget av høykvalitets ingredienser. Mange retter er perfekte å dele, og på Mirabel serverer vi god mat til en god pris – og vi holder det alltid vennlig.

Jessheim – Mirabel

Jessheim

Se meny. Vurdering · 4.7. (397 anmeldelser). 2 969 personer har sjekket inn her. +47 919 15 491. oslo@mirabel.no. http://www.mirabel.no/. Uteservering.

Velkommen til Mirabel restaurant & bar på Jessheim.Visjonen vår er å gi våre gjester en opplevelse av Middelhavslandene med alle de forskjellige smaker, tradisjoner og ikke minst den typiske lune atmosfæren. Vinutvalget står selvfølgelig i forhold til menyen så det finnes alltid gode alternativer som passer perfekt til maten.

Take away fra Mirabel Lillestrøm Sentrum i … – Foodora

INTERIØR Se meny. Lukk meny. INTERIØR. Dekor Se meny. Lukk meny. Dekor · Krystaller · Vaser & Potter · Lysestaker & Telysholdere · Duftlys & Diffusere.

Mirabel, Oslo – Restaurantanmeldelser – Tripadvisor

Book now at Mirabel Oslo in 0194 Oslo. View menu, opening hours, location, photos and reviews.

Mirabel, Oslo: Se 1 758 objektive anmeldelser av Mirabel, vurdert til 4,5 av 5 på Tripadvisor og vurdert som nr. 37 av 1 510 restauranter i Oslo.

Mirabel Sørenga – Startside – Facebook

Mirabel Sørenga – Startside

Mirabel restaurant & bar inviterer vi dere på en kulinarisk reise gjennom flere land, med sterk… Sørengkaia 163, 0194 Oslo

Mirabel marmor kopp og tallerken Century – Milla Boutique

Mirabel marmor kopp og tallerken Century – Milla Boutique

Marmor kopp med fat i nydelig finish. Dette er et håndskåret marmor stykke. Ble laget for å støtte lokal håndverks virksomhet som en del av Filipiniana-visjonen.Overflaten på koppen er helpolert for å gi en jevn berøring og beskytte steinen når varm drikke benyttes.NB: Vask kun denne marmorkoppen for hånd og bruk en my

Mirabel Oslo Restaurant | Book Online with Dish Cult

Book now at Mirabel Oslo in 0194 Oslo. View menu, opening hours, location, photos and reviews

Keywords: mirabel meny, mirabel sørenga meny