Mona halvorsen restaurant

Mona Halvorsen – Wikipedia

Mona Halvorsen – Wikipedia

Halvorsen tok over som redaktør i Alle Menn i 2004. Hun har fortid som roadie, punker, biker, fotballsupporter, rockvokalist og Blitz-aktivist.

Historien | Stunt Squad

Stunt Squad AS ble startet av Mona Halvorsen i 1997, og har siden det holdt på med catering og restaurantdrift. Hovedkjøkkenet ligger på Vålerenga sentralt …

MONA HALVORSEN – Artist Vision

MONA HALVORSEN — Artist Vision

Mona driver cateringselskap og restaurant ved Youngstorget i Oslo samt på Aker Brygge om sommeren. Hun er også aktuell med kokebok.

LofotenMat SA – Mona Halvorsen liker Lofoten og lager…

Mona Halvorsen liker Lofoten og lager gjerne Tørrfisk fra Lofoten. Se oppskrift under:

Royal Marine – kanskje Oslos flotteste beliggenhet på en …

Royal Marine – kanskje Oslos flotteste beliggenhet på en restaurant

26. jul. 2013 — Det var på Festningskaia på en restaurant som heter Royal Marine. Stedet drives av den fargerike kokken, Mona Halvorsen.

Tar helst med seg primusen bakpå Harley’en og steker langs …

Tar helst med seg primusen bakpå Harley’en og steker langs veien

23. aug. 2018 — Kjøkkenet hjemme er under oppussing, men punk-kokk Mona Halvorsen … Catering- og restaurantdriveren har lagt byen bak seg sammen med …

Kjøkkenet hjemme er under oppussing, men punk-kokk Mona Halvorsen finner frem primus og har en klar filosofi på hvordan hun skal lage mat.

Mona Halvorsen – Foreninger ved Universitetet i Oslo

7. mar. 2022 — Mona Halvorsen. Tidligere vokalist i punkgruppa Meduza og pornoredaktør, turnéleder og kokk – driver catering-firmaet Stunt Squad,.

Mona Halvorsen, Bergen | person | gulesider.no

Om Mona. Mona Halvorsen bor i Bergen. Telefonnummer … Euroflorist. Send blomst til Mona med Euroflorist … Mr Chan Restaurant og Selskapslokaler.

Sjømat mellom skurene – Dagsavisen

Sjømat mellom skurene – Dagsavisen

30. jun. 2012 — Byløvene har utsikt til det hele fra restaurant Royal Marine på Akershuskaia der … et cateringfirma startet av fargerike Mona Halvorsen.

Sola har gjemt seg bak en sky, det tuter muntert fra gamle D/S Børøysund som skal ut på tur. Byløvene har utsikt til det hele fra restaurant Royal Marine på Akershuskaia der sjømaten frister.

Keywords: mona halvorsen restaurant