Nordis restaurant

Svolvær – Nordis Restaurant

Nordis Restaurant – Svolvær

Velkommen til Nordis Restaurant. Her serverer vi alt fra internasjonale retter som italiensk pizza og småretter- til hovedretter med basis i råvarer fra …

Velkommen til Nordis Restaurant i Svolvær. Idyllisk plassert på kaikanten ved Svolvær torg. Moderne og stilfull restaurant med stor og solrik uteservering.

Nordis Restaurant Svolvær – Restaurantanmeldelser

Nordis Restaurant – Startside

Velkommen til Nordis Restaurant Tromsø. Uformell, men moderne og stilig restaurant. Plassert på kaikanten i Tromsø med fantastisk utsikt.

Nordis Restaurant Svolvær – Facebook

Nordis Restaurant – Tromsø

Nordis Restaurant Svolvær er en stilig, uformell restaurant som passer like godt til middag med forretningsforbindelser til vennegjeng eller en romantisk …

Velkommen til Nordis Restaurant Tromsø. Uformell, men moderne og stilig restaurant. Plassert på kaikanten i Tromsø med fantastisk utsikt.

Nordis Restaurant – Lofoten.com

Om Nordis Restaurant – Svolvær

Nordis Restaurant Tromsø, Tromsø: Se 114 objektive anmeldelser av Nordis Restaurant Tromsø, vurdert til 3,5 av 5 på Tripadvisor og vurdert som nr.

Nordis Restaurant Svolvær er en stilig, uformell restaurant som passer like godt til middag med forretningsforbindelser til vennegjeng eller en romantisk middag for to.

Nordis Restaurant Svolvær – Visit Lofoten

Nordis Restaurant Svolvær – Restaurantanmeldelser – Tripadvisor

Nordis Restaurant Tromsø, Tromsø, Norway. 1889 likes · 7 talking about this · 1306 were here. Nordis Restaurant Tromsø er stedet for gode måltider og…

Nordis Restaurant Svolvær, Svolvær: Se 769 objektive anmeldelser av Nordis Restaurant Svolvær, vurdert til 3,5 av 5 på Tripadvisor og vurdert som nr. 8 av 23 restauranter i Svolvær.

Nordis Restaurant Tromsø – Restaurantanmeldelser – Tripadvisor

Nordis Restaurant er et elegant og uformelt restauranthus på havnepromenaden i Svolvær. Her serverer vi alt fra internasjonale retter som sushi, …

Nordis Restaurant Tromsø, Tromsø: Se 114 objektive anmeldelser av Nordis Restaurant Tromsø, vurdert til 3,5 av 5 på Tripadvisor og vurdert som nr. 86 av 138 restauranter i Tromsø.

Nordis Restaurant – Lofoten.com

Nordis Restaurant er et elegant og uformelt restauranthus på havnepromenaden i Svolvær.

Nordis Restaurant Svolvær – Visit Lofoten

Keywords: nordis restaurant