Ny hellesund restaurant

CafeVerftet – Verftet i Ny-Hellesund

CafeVerftet | verftet

Verftet i Ny-Hellesund. For leilighet eller konferanse: 975 46 016 · verftet@nyhellesund.com. ​. For kafé og selskap: 916 96 889 / 470 21 653.

Cafe Verftet i Ny Hellesund | Søgne – Facebook

Cafe Verftet i Ny Hellesund · Page · Cafe · Kapelløya Ny-Hellesund, Søgne, Norway · +47 470 21 653 · booking@cafeverftet.no · Rating · 4.7 (36 Reviews) · See More …

Cafe Verftet i Ny Hellesund | Søgne – Facebook

Cafe Verftet i Ny Hellesund · Side · Kafé · Kapelløya Ny-Hellesund, Søgne, Norway · +47 470 21 653 · booking@cafeverftet.no · Vurdering· 4,7 (36 anmeldelser) · Se mer …

Cafe Verftet i Ny-Hellesund – Visit Sørlandet

Cafe Verftet i Ny-Hellesund

Verftet i Ny-Hellesund er en restaurant beliggende i Søgne. Her kan du finne mer informasjon om Verftet i Ny-Hellesund, som inkluderer åpningstider, …

Sommerkafe på en øy ute i Søgnes skjærgård.

Cafe Verftet i Ny-Hellesund, Søgne – Restaurantanmeldelser

Cafe Verftet i Ny-Hellesund, Søgne – Restaurantanmeldelser – Tripadvisor

Cafe Verftet i Ny-Hellesund, Søgne: Se 5 objektive anmeldelser av Cafe Verftet i Ny-Hellesund, vurdert til 4 av 5 på Tripadvisor og vurdert som nr. 2 av 4 restauranter i Søgne.

Verftet i Ny-Hellesund | Søgne | Restaurantguiden 2023

Verftet i Ny-Hellesund er en restaurant beliggende i Søgne. Her kan du finne mer informasjon om Verftet i Ny-Hellesund, som inkluderer åpningstider, type mat og mer.

Nå har Cafe Verftet fått nye eiere – FVN

Ektepar overtar restaurantdrift i skjærgården – fvn.no

Etter å ha vært stengt i 2,5 år, har skjærgårdsrestauranten Cafe Verftet i Ny-Hellesund fått nye eiere: Ekteparet Birna Huld Bjørgvinsdottir og Geir Roald Langfeldt Rosseland. De håper å komme i gang med drift i juni.

Verftet i Ny-Hellesund | Apartments | Søgne – Visit Norway

Verftet i Ny-Hellesund | Apartments | Søgne | Norway

Verftet i Ny-Hellesund ligger midt i Sørlandets flotteste skjærgård i Søgne like utenfor Kristiansand. Her er det et eldorado av muligheter for barn og voksne som skaper ekte sommerminner for livet. Her er det krabbefangst fra bryggekanten, du kan snorkle blant tang og tare, og dra på fisketur for å ta makrellen – og tilberede den etterpå. På Verftet kan barna utforske livet i havet, gå på tur rundt øya, besøke kystfortet fra andre verdenskrig på naboøya og bade på en av de mange strendene. Og trenger du litt tid alene finner du mange fine plasser for deg selv på varme svaberg rundt Verftet, eller alene på båttur eller i kajakk. På Verftet i Ny-Hellesund har de 19 moderne ferieleiligheter og fine uteområder til kveldskosen. Det går rutebåt fra Høllen i Søgne hver dag, som ligger en drøy halvtime unna Dyreparken i Kristiansand. Les mer om hvordan du kommer deg med båt til Verftet.

Originaler blåser nytt liv i Verftet – VG

Originaler blåser nytt liv i Verftet – VG

Etter at Bølgen og Moi avviklet restauranten på det gamle verftet i Ny-Hellesund utenfor Kristiansand, tok to originaler i gammeldagse klær over lokalene.

Keywords: ny hellesund restaurant, restaurant ny hellesund