Olivia restaurant majorstuen

Olivia Restauranter: Hjem

Hjem – Olivia Restauranter

restauranter hvor går reisen? · Aker Brygge · Tjuvholmen · Hegdehaugsveien · Østbanehallen · Eger · Solsiden · Zachariasbryggen.

Olivia Østbanehallen

Vår meny – Olivia Restauranter

Se vår meny for vårt store utvalg av italienske retter! Vi lager all mat fra bunn og med kjærlighet, basert på de beste råvarene vi kan finne…

Restauranter Archive – Olivia Restauranter

Den første restauranten i Olivia-familien ligger i de gamle, ærverdige Verkstedhallene på Aker Brygge. Restauranten strekker seg over to etasjer, …

Restauranter Archive – Olivia Restauranter

Book bord på Olivia – Olivia Restauranter

Ønsker du å planlegge ditt neste besøk? Book bord på en av våre restauranter. Velg din nærmeste restaurant i oversikten nedenfor.

Olivia Hegdehaugsveien, Oslo – Restaurantanmeldelser

Olivia Hegdehaugsveien, Oslo – Restaurantanmeldelser – Tripadvisor

Vi har spist på Olivia mange ganger, og finner restauranten som gjennomsnittlig kjederestaurant, ikke spektakulær, men heller ikke enestående god.

Olivia Hegdehaugsveien, Oslo: Se 539 objektive anmeldelser av Olivia Hegdehaugsveien, vurdert til 4 av 5 på Tripadvisor og vurdert som nr. 140 av 1 510 restauranter i Oslo.

Olivia Hegdehaugsveien – Home – Oslo, Norway – Facebook

Olivia Hegdehaugsveien – Startside

Opplev et lite stykke Italia hos oss – med autentiske smaker i en uformell og livlig atmosfære…. Hegdehaugseveien 34, 0352 Oslo, Norway.

Opplev et lite stykke Italia hos oss – med autentiske smaker i en uformell og livlig atmosfære…. Hegdehaugseveien 34, 0352 Oslo, Norway

Olivia Hegdehaugsveien | Bydelens italienske oase

Olivia Hegdehaugsveien | Bydelens italienske oase | Bogstadveien.no

Det unike med restauranten i Hegdehaugsveien er den store uteserveringen, som vi liker å kalle vår olivenlundhage. Med en varmende utepeis, koselig utebelysning …

Olivia Hegdehaugsveien er inspirert av Roma, med sine folksomme gater og pulserende liv, som gjenspeiles i interiøret og stemningen. Peiser, levende lys og oliventrær sørger for den lune Olivia-atmosfæren i en ellers travel handlegate. Velkommen til oss.

Olivia Hegdehaugsveien – Restaurantguiden fra Aftenposten

Intimt, lunt og koselig restaurant med pizza, pasta og antipasti.

Olivia Hegdehaugsveien | Frogner | Restaurantguiden 2023

Olivia Hegdehaugsveien er en restaurant beliggende i Frogner. Her kan du finne mer informasjon om Olivia Hegdehaugsveien, som inkluderer åpningstider, …

Olivia Hegdehaugsveien er en restaurant beliggende i Frogner. Her kan du finne mer informasjon om Olivia Hegdehaugsveien, som inkluderer åpningstider, type mat og mer.

Olivia Restaurant Tjuvholmen – Business Directory Norway

Olivia Restaurant Tjuvholmen, Bryggegangen 4, 0252 Oslo, Phone +47 21 09 02 98, page 2

Reviews about Olivia Restaurant Tjuvholmen, page 2, Oslo, phone numbers, addresses, hours. … Chinatown Majorstuen — Valkyriegata 15, 0366 Oslo.

Reviews about Olivia Restaurant Tjuvholmen, page 2, Oslo, phone numbers, addresses, hours. Leave your feedback.

Keywords: olivia restaurant majorstuen