Redningen vallø meny

Pizza meny fra Redningen på Vallø

Italiensk og amerikansk pizza fra Redningen på Vallø, rett utenfor Tønsberg. Vi har også glutenfri pizza og levering etter forhåndstavtale.

Redningen v/sjøen – Startside – Facebook

Redningen Restaurant – Catering Tønsberg

Restaurant & Catering. God mat til alle anledninger siden 1987. Besøk oss sjøveien på Vallø båthavn og kom innom for en fantastisk smaksopplevelse.

Catering med tapas, snitter, koldtbord til selskap og fest som konfirmasjon, bryllup, minnestund, kurs og konferanser og siden 1987.

Redningen v/sjøen, Tønsberg – Restaurantanmeldelser

a la carte fra Redningen på Vallø

Julemeny 389,-/479,-. Stor/liten juletallerken, riskrem, kaffe. Dessert. Riskrem med fruktsaus 110,-. Panna cotta 110,-. Multekrem 110,-.

Tapas, snitter og koldtbord til selskap og fest som konfirmasjon, bryllup, minnestund, kurs og konferanser og andre anledninger siden 1987.

Redningen v/sjøen | Tolvsrød | Restaurantguiden 2023

Catering i Tønsberg fra Redningen på Vallø

Catering & selskapsmeny. Bestillingsfrister. Vi setter pris på å få inn bestilling i god tid, slik at vi kan etterkomme Deres ønsker.

Tapas, snitter og koldtbord til selskap og fest som konfirmasjon, bryllup, minnestund, kurs og konferanser i Tønsberg omegn siden 1987.

Etter 30 år legger Herman og Magnhild forkleet på hylla

Redningen v/sjøen – Startside

Redningen v/sjøen · Carl 15 gate, 3150 Tønsberg. Få veibeskrivelse · Se meny · Vurdering · 4.5. (111 anmeldelser) · 3 224 personer har sjekket inn her · +47 33 32 63 …

RESTAURANT | CATERING | PIZZA | SELSKAPSLOKALE | BAR Carl 15 gate, 3150 Tønsberg

Redningen v/sjøen – Tønsberg

Redningen v/sjøen, Tønsberg – Restaurantanmeldelser – Tripadvisor

Har brukt Reddningen gjennom flere år når det var tidligere eiere. Nye drivere er på plass.Endringer i meny og ikke minst gode viner.

Redningen v/sjøen, Tønsberg: Se 52 objektive anmeldelser av Redningen v/sjøen, vurdert til 3,5 av 5 på Tripadvisor og vurdert som nr. 38 av 90 restauranter i Tønsberg.

Redningen v/sjøen | Tolvsrød | Restaurantguiden 2023

Redningen v/sjøen er en restaurant beliggende i Tolvsrød. … Eller kanskje du har noe spørsmål angående menyen? … Det går av og til busser til Vallø!

Redningen v/sjøen er en restaurant beliggende i Tolvsrød. Her kan du finne mer informasjon om Redningen v/sjøen, som inkluderer åpningstider, type mat og mer.

Tønsberg, Redningen | Etter 30 år legger Herman og Magnhild forkleet på hylla: – Nå er det på tide å kunne gå litt barbeint

18. des. 2021 — Menyen består. Selv om Herman og Magnhild skal bli pensjonister, vil Redningen fortsette i de beste hender nede på Vallø.

Han er selveste herr Redningen, men 2. januar 2022 venter en ny tilværelse for Herman Berntsen og kona Magnhild Kolden.

Næringsliv, Hotell- og restaurantbransjen | Paulius’ første sommer som restauranteier ble ikke som han håpet: – Det var ikke så artig

18. sep. 2022 — I år ble historien en helt annen, men den nye eieren er likevel superoptimistisk for framtiden til Redningen.

Sommeren 2021 var den beste for restauranten noensinne. I år ble historien en helt annen, men den nye eieren er likevel superoptimistisk for framtiden til Redningen.

Redningen v/sjøen – Tønsberg

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon for Redningen v/sjøen, 33 32 63 .., Tønsberg Sjøsenteret Vallø kartkart, beliggenhet, hvordan å komme seg rundt, åpningstider i Norge.

Keywords: redningen vallø meny