Restaurant bjørvika

Bjørvika: Restauranter på Sørenga og i Barcode – VisitOSLO

Restauranter i nærheten av Barcode på Tripadvisor: Finn anmeldelser fra reisende og bilder av spisesteder i nærheten av Barcode … Døgnvill Burger Bjørvika.

Bjørvika – Oslo – Restaurantguiden fra Aftenposten

Søk — Restaurantguiden fra Aftenposten

Er du på jakt etter en Barcode restaurant – se alle spisestedene her: Salome … Området Bjørvika utvikles videre hvert eneste år med nye restauranter, …

Et utvalg steder i Restaurantguiden fra Aftenposten.

De 10 beste restaurantene i nærheten av Barcode – Tripadvisor

SALOME. Vi ligger i Diagonalen i Bjørvika, mellom MUNCH og Deichmanske Bibliotek, rett overfor Operaen. Adressen er Henny Mürers gang 1, som er smuget mellom …

Restauranter i nærheten av Barcode på Tripadvisor: Finn anmeldelser fra reisende og bilder av spisesteder i nærheten av Barcode, Oslo.

10 trendy restauranter i Barcode og Sørenga – Aktiv i Oslo

10 trendy restauranter i Barcode og Sørenga

Der norsk arkitektur møter Oslofjorden, kontorer møter kultur, der Munch møter mageplask, og trendy restauranter møter turstier.

Er du på jakt etter en Barcode restaurant – se alle spisestedene her: Salome · Mirabel · Nodee Sky · Vesper · I baren · Stock Oslo >>

Restaurant Salome

Salome

Oslobukta: Midt i Bjørvika

Midt i Bjørvika – Oslobukta

Oslobukta er byens nye nabolag og møteplass. Der norsk arkitektur møter Oslofjorden, kontorer møter kultur, der Munch møter mageplask, og trendy restauranter møter turstier.

Restaurant Bjørvika – lunsj, middag og drinker – Coyo

Restaurant Bjørvika – lunsj, middag og drinker | Coyo meksikansk

Coyo er en restaurant i Bjørvika som tilbyr meksikansk mat og drikke i Oslos flotteste omgivelser. Lyst på tacos og tequila? Bestill bord her.

Code restaurant

Vi er en klassisk restaurant med moderne tilsnitt. Kjøkkensjef er Christer Rødseth som også er kaptein på kokkelandslaget.

Keywords: restaurant bjørvika, bjørvika restaurant, restaurant i bjørvika, restaurant bjørvika oslo