Restaurant levanger

De 10 beste restaurantene i Levanger – Tripadvisor

Restauranter i Levanger ; 1. Famille · 64 anmeldelser. $$ – $$$ ; 2. Pick Up Cafe · 21 anmeldelser · Amerikansk, Norsk$ ; 3. Petter Nervik Bakeri · 16 anmeldelser.

Beste restauranter i Levanger, Norge: Se anmeldelser fra reisende og bilder av spisesteder i Levanger, og søk etter pris, beliggenhet og mer på Tripadvisor.

De 10 beste middagsrestaurantene i Levanger – Tripadvisor

Middagsrestauranter i Levanger · 1. Pick Up Cafe · 21 anmeldelserStengt i dag · 2. Mintage Sushi & Asian Dining · 20 anmeldelserStengt i dag · 3. Kjell’s Kro · 46 …

Beste middagsrestauranter i Levanger, Norge: Se anmeldelser fra reisende og bilder av spisesteder i Levanger, og søk etter pris, beliggenhet og mer på Tripadvisor.

Spis deg gjennom Levanger – Opplev Innherred

Spis deg gjennom Levanger – Opplev Levanger

Åpningstider ; Søndag – Fredag. 14:00 – 22:00 ; Lørdag ( Restaurant ). 14:00-23:00 ; Lørdag ( Nattklubb ). 23:00-02:00.

Madame Backlund | Restaurants | Levanger – Visit Norway

Madame Backlund | Restaurants | Levanger | Norway

Restauranter som serverer litt forskjellige retter i Levanger. 1 · 2 · 3 · 7610 Rampa. , 7629 Ytterøy · Variert · Aasa Mahasen Amin Hanoush.

Velkommen til Madame Backlund! – ekte mat / ekte vennskap Nyt deilig lokalmat på Levangers mest ærverdige spisested Madame Backlund er en tradisjonsrik restaurant som ligger midt i hjertet av Trehusbyen Levanger. I dag fremstår restauranten som lun, moderne og stilren i kombinasjon med det intime og koselige. Hos oss kan du nyte lokalmat og lokal drikke – kom og nyt et måltid hos oss og kjenn smaken av Levanger. Vi har direkte tilknytning til Thon Hotel Backlund, byens ærbødige og eneste hotell.  EKTE MAT Birgitte Backlund var den som stod for mat, husly og hjerterom den gangen Backlund Hospits ble etablert i 1839. Hun var Madame Backlund. Vi har fokusert på hennes verdier, nemlig at maten skal være ekte og ordentlig, laget med lidenskap i et hus full av varme og sjel. LOKALE RÅVARER Vi ligger i hjertet av Trøndelag og er derfor opptatt av å bruke av de flotte ressursene i regionen. Vi håndplukker råvarer fra produsenter som Vilteksperten fra Steinkjer, Gangstad fra Inderøy, Trøndersopp fra Verdal og mange, mange flere. JORDNÆRT Enten det er middag for en husmann, venninnekveld for ei husmor eller selskap for de store begivenheter, vi har noe som passer for alle. Vi har en variert meny med både kjøtt og fisk og lokal drikke og er vi  skreddersyr gjerne meny for grupper. Velkommen!  

Orion Levanger

Hjem

Du finner oss på tre lokasjoner i Trondheim, og i Levanger. … Ønsker du å jobbe i en av våre restauranter? Vi er alltid på utkikk etter nye servitører, …

Restauranter som serverer litt forskjellige retter i Levanger

Restauranter som serverer litt forskjellige retter i Levanger – SmartMeny

Her finner du oversikt over restauranter som serverer litt forskjellige retter i Levanger

Famille Levanger

Famille Levanger — Famille

ORION LEVANGER – Facebook

Levanger — San Sebastian

San Sebastian

Keywords: restaurant levanger, levanger restaurant