Slottet sirdal meny

Meny fredag og lørdag – Slottet Sirdal

Meny fredag og lørdag. lunsj. Kveld. lunsj. Kveld. Lunsjmeny. FREDAG OG LØRDAG FRA 12.00-18.00 … KVELDSMENY ER IKKE TILGJENGELIG PÅ SØNDAGER.

Slottet Sirdal – Me byr på det finaste frå fjellheimen

Eit menykonsept på eit fantastisk utsiktspunkt, der me satser på kvalitet i alle ledd. Sirdal har ei lang og innhaldsrik historie, det er den me bygger vidare …

Vi byr på sesonginspirerte smaksopplevingar basert på fjellheimens finaste råvarer servert i majestetiske naturomgjevnader skal Slottet bli ein godt kjend heilårsdestinasjon – for både kortreiste og langreiste gjester.

Meny søndag – Slottet Sirdal

Meny søndag. lunsj. lunsj. Søndagsmeny. GJELDER FRA 12:00. KVELDSMENY ER IKKE TILGJENGELIG PÅ SØNDAGER. Meny_vinter_9_des. Meny_vinter_9_des2.

Booking – Slottet Sirdal

På Slottet byr me på kortreiste råvarer med ei historie, og lar menyen og råvarene være med å fortelje historia. Me vil alltid levera folkeleg og …

Opningstider – Slottet Sirdal

Menyen er inspirert av Hardanger, og det beste du kan få mellom fjell og fjord. Vi kan tilby en kulinarisk opplevelse av de sjeldne, med en ukesvariert meny.

Slottet – Facebook

Book now at Slottet Sirdal in 4443 Tjørhom. View menu, opening hours, location, photos and reviews.

Slottet i Sirdal – Fjord Norway

Slottet i Sirdal er en restaurant hvor du ikke bare får god mat, men også storslått utsikt. Restauranten er bygget på utsiktspunktet med samme navn; Slottet….

Restaurant – SLOTTET – APARTMENTS

Restaurant – SLOTTET

Slottet Sirdal Restaurant | Book Online with Dish Cult

Book now at Slottet Sirdal in 4443 Tjørhom. View menu, opening hours, location, photos and reviews

Keywords: slottet sirdal meny