Una restaurant trondheim

Restaurant på Solsiden i Trondheim | Una Pizzeria e Bar

Una Pizzeria er en restaurant som serverer ekte italiensk pizza og pasta på Solsiden og Torvet i Trondheim.

Una pizzeria e bar, Trondheim – Restaurantanmeldelser

Una pizzeria e bar, Trondheim – Restaurantanmeldelser – Tripadvisor

Italiensk pizzeria og bar som åpnet på Solsiden i Trondheim på sensommeren 2013 Beddingen 14, 7014 Trondheim.

Una pizzeria e bar, Trondheim: Se 1 286 objektive anmeldelser av Una pizzeria e bar, vurdert til 4,5 av 5 på Tripadvisor og vurdert som nr. 16 av 287 restauranter i Trondheim.

Una Pizzeria e Bar | Trondheim – Facebook

Una Pizzeria e Bar – Startside – Trondheim, Norway – Facebook

Una Pizzeria e Bar – Startside

Kontaktinformasjon for Una Pizzeria e Bar Trondheim, telefonnummer, adresse, se informasjonen om firmaer.

Una Solsiden | En Italiensk pizzeria | Trondheim – Wolt

Una Solsiden | Wolt | Levering | cities.trondheim

Velg fra menyen og bestill | På Una gjør de det ukomplisert: God mat laget med kjærlighet med de aller beste ingrediensene. En autentisk Italiensk smaksopplevelse.

Una Pizzeria e Bar, Trondheim | bedrift | gulesider.no

Una Pizzeria e Bar | Trondheim | Restaurantguiden 2023

Una Pizzeria e Bar er en restaurant beliggende i Trondheim. Her kan du finne mer informasjon om Una Pizzeria e Bar, som inkluderer åpningstider, type mat og mer.

Frati – Trondheim

Frati

Trondheims eldste italienske restaurant serverer fristende appetittvekkere, bedre middager og et bredt utvalg gode viner.

Keywords: una restaurant trondheim