Zuma ålesund meny

Zuuma.no

Vi er en moderne japanskinspirert grill- og sushirestaurant i Ålesund. … i Ålesund. Om oss; Restaurant meny · Take away meny · Reserver bord.

Vi er en moderne japanskinspirert grill- og sushirestaurant i Ålesund.

Zuuma – Grill,Sushi,Fusion | Ålesund – Facebook

Zuuma i Ålesund og lager et utvalg av de mest populære sushibitene sine Zuuma @Stova1957-meny inkluderer forskjellig snacks og et assortert utvalg av …

Zuuma Sushi & Grill, Ålesund – Restaurantanmeldelser

Zuuma Sushi & Grill, Ålesund – Restaurantanmeldelser – Tripadvisor

Min go to restaurant i Ålesund (den beste by far!) Brukes til bursdager og spesielle anledninger samt når man skal virkelig spise god mat!

Zuuma Sushi & Grill, Ålesund: Se 555 objektive anmeldelser av Zuuma Sushi & Grill, vurdert til 4 av 5 på Tripadvisor og vurdert som nr. 4 av 86 restauranter i Ålesund.

Sumo Restauranter: Sumo Resturants

Sumo Resturants – Sumo Restauranter

Utforsk verden av #PlayfulAsianFusion og kanskje oppdag noe nytt! Vi er så stolte av menyen vår, og vi vil aldri slutte å jobbe for å lage nye og deilige retter …

Sumo serves you the best food in the world. Go eat!

AISUMA – Restaurant, grill & bar

Menyen. Forretter / Fra grillen – velg din størrelse / Hovedretter / Dessert / …

Velkommen til AiSuma! Lun service, behagelig atmosfære, mat laget med kjærlighet og sentral beliggenhet. Senk skuldrene og nyte de gode smakene, velkommen!

Zuuma | Seafood Restaurants | Ålesund – Visit Norway

Zuuma | Seafood Restaurants | Ålesund | Norway

Zuuma er en moderne japanskinspirert grill- og sushirestaurant, med fantastisk sjøutsikt på kaia i Ålesund. … Menyen kan du se her!

Zuuma er en moderne japanskinspirert grill- og sushirestaurant, med fantastisk sjøutsikt på kaia i Ålesund. Vi blander sushi og grillretter og gir deg vår oppfatning av fusion. Vi legger vekt på lokale råvarer, men også mye av det Asia har å tilby.

Contemporary Japanese Dining Menu | Zuma Restaurants

View Zuma restaurant menus. Enjoy dishes from the main kitchen, robata grill & sushi counters, sake & cocktails for a modern japanese dining experience.

View Zuma restaurant menus. Enjoy dishes from the main kitchen, robata grill & sushi counters, sake & cocktails for a modern japanese dining experience

Paw Patrol, Basic Vehicle Zuma – Lekia.no

Kjøp Paw Patrol, Basic Vehicle Zuma på Lekia

Kjøp Paw Patrol, Basic Vehicle Zuma – Hjem direkte på nettet hos Lekia.no.

Keywords: zuma ålesund meny