Derfor må du investere i en klokke som kan byttes

En stor del av internettforhandlere tilbyr nå en rekke forskjellige leveringsmåter på et øyeblikk. Den vanligste måten er å bringe bestillingen til en pakkebutikk, hvor du selv kan hente bestillingen når det passer deg best. Fraktmetoden er veldig enkel, og ofte også den billigste leveringsformen.

Du bør alternativt veie opp fordeler og ulemper ved å velge levering hjem til deg eller til adressen på jobben din. Frakttypen vil dessverre bli et hakk dyrere, men på den annen side virkelig smertefri. Den billigste typen frakt er imidlertid å hente varene selv, men den muligheten er betinget av at du er i nærheten av internettselskapets fungerende lager.

Ganske mange nettbutikker annonserer 1 ukedag levering på et stort antall av sine varenumre, men husk at dette krever at bestillingen sendes inn før et fastsatt tidspunkt, slik at de trygt kan få bestillingen til rederiet før de lageransatte reiser hjem.

Flere nettbutikker garanterer 1 dags frakt

Det har vist seg å være spesielt problemfritt for folk å finne de laveste prisene fra flere nettselskaper og av den grunn de fleste nettbutikkene har blitt tvunget til å redusere salgsverdien av spesielt deres best-i-test-produkter – for jenter og gutter, og samtidig for kvinner og menn – drastisk, og noen ganger til og med lover gratis levering.

Det kan være lukrativt fra tid til annen å sjekke ulike nettbutikker for tilbud før du fullfører handlen, slik at du er sikker på å få den beste prisen.

Man må imidlertid ikke glemme at dersom en e-forhandler tilbyr et produkt til en pris som kan oppleves som uendelig gunstig, kan dette i noen tilfeller være et tegn på en uekte e-forhandler. Bestillinger med betalingskort er imidlertid omfattet av en forskrift som beskytter kjøperen mot svindelforhandlere.

Vi anbefaler å bestille med kort eller mobilbetaling. Alternativt bør du bruke et tilbud som ViaBill når du har som mål å dekke pengene i flere rater.

Før folk bestiller fra en nettbutikk må de utvilsomt sette seg inn i butikkens regler, men det er ofte ikke interessant.

Et annet forslag kan derfor være å sjekke om nettselskapet er e-merke godkjent, fordi det skal være en erklæring om at internettselskapet aksepterer gjeldende danske regler, og at e-forhandleren av og til vurderes pr. eksperter som har kompetanse innenfor reglene. Dette er også en god grunn for støtte dersom du opplever dilemmaer med bestillingen din.

I tillegg foreslår vi at du er kunnskapsrik om de mest grunnleggende forholdene som har innvirkning på bestillingen, for eksempel hvilken utvekslingspolicy nettstedet bruker. Derfor er det også aktuelt at du permanent lagrer kvitteringen på e-post, slik at du senere kan bekrefte handlen, enten du handler jente eller gutt.

En indikasjon på at internettselskapet anerkjenner de danske retningslinjene

Trustpilot gir perfekt egnede sjanser til å børste støv av mange aktuelle brukeres observasjoner og derfor anbefaler vi at du følger nettbutikkens vurderinger på forhånd slik at du kan handle.

Facebook gir deg også fullt tiltalende metoder for å få innsikt i nettforhandlerens popularitet. I tillegg til det møter vi faktisk nettbutikker som gir kundene mulighet til å sende inn en vurdering av kjøpet sitt, som også skal brukes til å vurdere hvor fornøyde kundene er.

Dette nettstedet er finansiert av annonseinntekter. Vi har et fast samarbeid med en gruppe internettbutikker , da vi markedsfører produktene deres, og mottar et gebyr forutsatt at brukerne vi videresender gjennomfører en transaksjon.

Instruksjoner om varer og e-butikker vedlikeholdes ofte, men det tas ikke ansvar for justeringer som er gjort siden vi sist oppdaterte informasjonen vår.

Derfor må du investere i en klokke som kan byttes

De fleste internettselskaper tilbyr heldigvis alle slags løsninger for levering. En av de populære for tiden er levering til et hentested, for det er ekstremt fleksibelt å kunne hente de nyinnkjøpte produktene når det passer deg. Tross alt er metoden uvanlig uproblematisk, og ofte den lettest kjøpte fraktformen.

Du kan alternativt velge å få produktene levert til der du bor eller til din arbeidsplass. Leveringsformen er i mange tilfeller litt dyrere, men samtidig ekstremt smart. Den rimeligste fraktløsningen er utvilsomt å hente pakken selv, noe som imidlertid er betinget av at du fysisk befinner deg innenfor kort avstand fra nettforhandlerens fungerende lager.

Antall leveringsdager kan i noen tilfeller være virkelig aktuelt dersom du mangler produktene, så for det formålet er det utvilsomt lurt å sjekke estimert leveringstid på den respektive varen.

Et stort antall e-butikker leverer neste virkedag på sine bestselgende varenumre, men vær forsiktig da det avhenger av at bestillingen er gjennomført før avtalt tid, slik at de kan få varen klar før de logistikkansatte har fri.

Et bilde av e-selskapet som overholder de danske lovene

Det er nå virkelig ukomplisert for alle å søke informasjon om priser i flere nettbutikker og av den grunn har de pr. langt de fleste nettbutikker fant det uunngåelig å tvinge salgsverdien på produktene – for babyer og barn, så vel som for voksne – enormt, og til og med noen ganger tilbyr gratis frakt.

Derfor kan det alltid være fordelaktig å sjekke flere nettbutikker for salg før du handler, slik at du er sikker på å akseptere den skarpeste prisen.

Du må bare ikke se bort fra at når en nettbutikk tilbyr produkter til en utsalgspris som virker uendelig lav, bør det ofte være en karakteristikk som viser en uredelig nettbutikk. Betalingskortbestillinger er tross alt omfattet av en forskrift, som sparer oss fra uærlige nettbutikker.

Vi anbefaler å bestille med kort eller MobilePay. Som et alternativ bør du benytte deg av et avdragstilbud fra for eksempel ViaBill, forutsatt at du har som mål å betale regningen i flere omganger.

Før folk handler hos en forhandler på nettet, bør de se på vilkårene og betingelsene for nettbutikken for å være sikker, men det er vanligvis ikke særlig morsomt.

Et annet alternativ kan kanskje være å sjekke om e-selskapet er knyttet til e-merket, siden det vanligvis er et signal om at nettselskapet godtar den offisielle danske lovgivningen, samt at e- forhandler nå og da under tilsyn av fagfolk som mestrer reglene på området. I tillegg gir det deg muligheten til å støtte dersom du skulle få problemer med bestillingen din.

I tillegg til dette støtter vi at kjøper er oppdatert på de mest relevante bestemmelsene som påvirker bestillingen, som for eksempel hvilken bytterett e-forhandleren har. Her er det også avgjørende at du til enhver tid sikrer kvitteringsmailen din, slik at du kan bevise transaksjonen senere, uansett om du handler etter en dame eller en herre.

Den billigste leveringsmåten

Trustpilot gir helt gode muligheter til å tolke synspunktene til ganske mange andre kjøpere og derfor anbefales det at du ser på nettbutikkens vurderinger før du butikk.

Facebook tilbyr også ekstremt utmerkede metoder for å få et inntrykk av e-forhandlerens troverdighet. I tillegg ser man mange nettselskaper som gir folk mulighet til å skrive en anmeldelse av kjøpsopplevelsen, som kan brukes på samme måte for å gi deg et inntrykk av kundetilfredshet.

Nettstedet vårt er finansiert av annonseinntekter. Vi hjelper en gruppe nettbutikker der vi presenterer selskapenes varer, og får provisjon dersom en av besøkende på siden vår bestiller.

Informasjon om tilbud og nettbutikker vedlikeholdes fortløpende, men vi kan ikke gi garantier mot endringer som kan ha blitt gjort siden vi sist oppdaterte nettsideinformasjonen.