Hvordan kle seg riktig

Heldigvis tilbyr flere internettbutikker et stort utvalg av forsendelsesmetoder. En av de mest brukte nå for tiden er levering til et hentepunkt, hvor du kan hente bestillingen din på et tidspunkt du ønsker. Metoden er spesielt enkel, og mange ganger også den mest prisbevisste typen levering.

Du kan også tenke på å få produktene sendt hjem til deg privat eller til jobbadressen din. Løsningen viser seg jevnlig å være litt mindre rimelig, men like godt ultra passende. Det rimeligste leveringsalternativet vil imidlertid alltid være å hente bestillingen selv, noe som selvfølgelig krever at du oppholder deg i nærheten av nettbutikkens bosted.

Leveringstiden er selvsagt spesielt avgjørende dersom du trenger dine nye produkter umiddelbart, så til det formål er det selvsagt aktuelt at du ser nærmere på forventet leveringstid på det aktuelle produktet.

Mange nettbutikker tilbyr dag-til-dag frakt på mange av butikkens varer, som imidlertid er avhengig av at bestillingen er realisert før avtalt tid, slik at de kan klare å få varen sendes før personalet stenger.

Mange e-butikker sørger for frakt uten betaling, men ofte kun hvis du handler for et visst beløp. I tillegg kunne du velge den mest prisbevisste leveringsmetoden, som ofte – uansett hvor nært du er Randers, Smørumnedre eller Ribe – vil være å få rederiet til å levere bestillingen din til et hentested.

Revidert av eksperter som har innsikt i regelverket på området

Det er ganske overkommelig for alle å finne informasjon om priser fra flere nettbutikker og med det motivet mange utsalgssteder på Internett har sett seg tvunget til å presse prisnivået på varene deres – for babyer og barn, og samtidig også for kvinner og menn – kolossalt, og til og med noen ganger garantere levering uten kostnad.

Til tross for dette kan det likevel være verdt tiden din å sjekke ut noen få e-forhandlere etter salg før du handler, slik at du er på den sikre siden av å få den beste prisen.

Du må fortsatt være så årvåken at hvis en nettbutikk annonserer et produkt til en pris som er fantastisk beskjeden, er det noen ganger et signal om en svindelbutikk. Kortbetalinger er derimot omfattet av Innsigelsesordningen, som garanterer deg som kjøper mot uærlige e-bedrifter.

Generelt anbefaler vi å kjøpe med standard betalingskort eller mobilbetaling. Som et alternativ bør du velge en avbetalingsløsning som ViaBill, forutsatt at du ber om å betale ned kostnadene over flere uker.

Før folk bestiller fra nettbutikk bør du tross alt ha et øye med e-butikkens vilkår, men det er selvsagt ikke videre interessant.

Et enklere alternativ kan derfor være å merke seg om nettbutikken er e-merket, siden dette ofte er en indikasjon på at nettforhandleren overholder de etablerte reglene, i tillegg til at nettselskapet er tidvis under tilsyn av sakkyndige som har kompetanse innenfor regelverket på området. I tillegg tilbys du muligheten til å få bistand i den grad du står overfor dilemmaer i forbindelse med din bestilling.

Mange handler på nett

Trustpilot gir ganske relevante muligheter til å søke gjennom meningene til ganske mange tidligere kunder og det kan derfor være nyttig at du verifiserer internettselskapets kritikk før du bestiller.

Facebook tilbyr deg også faktisk pålitelige snarveier for å få et innblikk i nettbutikkens troverdighet. I tillegg ser man faktisk internett-utsalg hvor folk kan publisere en omtale av bestillingsprosessen, som også bør utnyttes for å fornemme hvor fornøyde kundene er.

Nettstedet vårt er finansiert av annonser. Vi har samarbeidsavtaler med en samling internettbutikker og formidler butikkenes tilbud, og opptjener kompensasjon dersom en bruker fra vår nettside realiserer en handel.

Informasjon om tilbud og nettbutikker oppdateres ofte, men vi påtar oss intet ansvar for regelverk som kan ha blitt implementert etter at vi sist oppdaterte sidens informasjon.