Start dagen med en god morgenrutine

Heldigvis tilbyr ganske mange nettbutikker forskjellige leveringsmodeller. Det desidert mest populære er levering til et hentepunkt, som gir deg fleksibiliteten til å hente bestillingen når det passer deg. Løsningen er derfor superenkel, og også den billigste typen frakt.

Du bør også veie opp fordeler og ulemper ved å velge levering dit du bor eller til når du er på jobb. Dessverre blir det litt mer pepperaktig, men like godt veldig praktisk. Det billigste leveringsalternativet vil alltid vise seg å være å hente pakken selv, men det alternativet avhenger av at du er i nærheten av nettbutikkens lager.

Antall leveringsdager kan i noen tilfeller være ekstremt viktig dersom du skal bruke bestillingen med et øyeblikks varsel, og det er derfor selvsagt aktuelt at du dobbeltsjekker estimert leveringstid for den aktuelle produkt.

De fleste e-butikker tilbyr 1 hverdagslevering på massevis av produkter, men det forutsettes tross alt at transaksjonen er realisert før et fastsatt tidspunkt, slik at de kan få varen sendt før lageret ansatte har fire netter.

Enkelte nettbutikker leverer gratis, men i de fleste tilfeller gjelder dette kun hvis du kjøper for en presis sum. I tillegg bør du bestemme deg for den mest prisbevisste leveringsmåten, som ofte – uansett om du er i Herning, Nykøbing Falster eller Struer – vil være å få bestillingen din levert til en pakkebutikk.

Det er smart at du leser e-handelsvurderingene

Det har vist seg å være ekstremt smart for kjøpere å analysere priser fra ulike nettbutikker og heldigvis flertallet av butikkene på nettet har ikke klart å la være å kutte utsalgsprisene på produktene – for gutter og jenter, samt for kvinner og menn – drastisk, og til og med noen ganger gi gratis frakt.

Det kan imidlertid alltid være gunstig å sjekke noen forskjellige nettlager for rabatter før du handler, slik at du er sikker på å få den billigste prisen.

Uansett hva, bør du være klar over at hvis en nettbutikk markedsfører de beste testvarene for salg til en salgspris som virker merkelig rimelig, bør dette noen ganger være et advarselstegn på en uredelig nettbutikk . Kortkjøp er tross alt omfattet av en lov som bistår deg som kjøper mot bedragerske internettselskaper.

Generelt sett favoriserer vi kjøp med kort eller mobilbetaling. Alternativt kan du benytte deg av en avdragsordning fra f.eks. ViaBill, i tilfelle du har tenkt å tilbakebetale betalingen over tid.

Vi anbefaler at du ser på nettbutikkens kritikk

Før folk handler i en butikk kan de for å være på den sikre siden sette seg inn i butikkens vilkår, men dette er ofte tidkrevende yrke.

Alternativet kan være å se nærmere på om internettselskapet er et e-merket medlem, siden det er en indikasjon på at nettbutikken anerkjenner de offisielle danske reglene, samt at internettselskapet er jevnlig revurderes av sakkyndige som kjenner til gjeldende bestemmelser. Det gir deg en snarvei til en hjelpende hånd hvis du opplever vanskeligheter i forbindelse med din handel.

Shopping på nettet øker kraftig

Trustpilot tilbyr en rekke ærlige sjanser til å se nærmere på forskjellige andre forbrukeres vurderinger, og på grunn av dette kan det være nyttig at du går gjennom nettbutikkens vurderinger før du kjøper.

Facebook tilbyr også alltid solide snarveier for å få en ide om e-bedriftens kundetilfredshet. I tillegg ser man noen nettbutikker som gir kundene mulighet til å gi uttrykk for en vurdering av kjøpet sitt, som også kan brukes til å fornemme kundetilfredshet.

Nettstedet er finansiert av reklame. Vi har samarbeid med et stort antall butikker på nettet hvor vi presenterer bedriftenes varer, og høster et gebyr under forutsetning av at en av besøkende på nettsiden vår gjennomfører en bestilling.

Kunnskap om tilbud og e-butikker støttes ofte, men vi gir ingen garanti mot endringer som kan ha blitt implementert etter at vi sist oppdaterte nettsidens informasjon.

Start dagen med en god morgenrutine

Et stort antall forhandlere på nettet tilbyr etter hvert et stort antall ulike leveringsformer. Noe av det mest populære for tiden er å få bestillingen brakt til en pakkebutikk, hvor du så henter de bestilte varene selv når det er tid til det. Løsningen er spesielt enkel, og ofte også den billigste leveringsmetoden.

Mange nettbutikker tilbyr dag-til-dag levering på en rekke av sine varenumre, men husk at dette avhenger av at bestillingen er lagt inn tidligere enn et gitt tidspunkt, med sikte på at de kan sørge for å få varene sendt før de logistikkansatte reiser hjem.

Et bilde av nettforhandleren som legger til de danske retningslinjene

Det er nå virkelig mulig for hvem som helst å sammenligne priser (via f.eks. PriceRunner) i ulike nettbutikker, og takket være det, mange på nett bedrifter har vært nødt til å redusere salgsverdien av spesielt deres beste i testprodukter – for jenter og gutter, og samtidig for menn og kvinner – drastisk, og til og med noen ganger tilby gratis frakt.

Det kan imidlertid alltid vise seg lønnsomt å sjekke ulike internettselskaper for tilbud før du handler, slik at du er på den sikre siden av å få den billigste prisen.

Du skal bare ikke se bort fra at når et nettselskap tilbyr et produkt for salg til en pris som kan sees på som uendelig bra, kan det ofte være en indikator på en falsk e-butikk. Men å handle med kort er omfattet av en lov, som beskytter deg mot uautentiske e-butikker.

Vi er generelt positive til å handle med kort eller mobilbetaling. Alternativt bør du bruke en betalingsløsning som ViaBill, i tilfelle du ønsker å betale regningen i fremtiden.

En garanti for at nettbutikken overholder gjeldende danske regelverk

Før noen kjøper fra en e-forhandler, må de utvilsomt få en oversikt over nettbutikkens forretningsbetingelser, men det burde ikke være spesielt spennende.

Et alternativ kan derfor være å se nærmere på om nettselskapet er et e-merket medlem, fordi det skal være en forsikring om at netthandelen oppfyller gjeldende dansk lovgivning, i tillegg til at nettbutikken er noen ganger overvåket av fagfolk som er inkludert i vedtektene i området. Du får også sjansen til hjelpsom service dersom du blir møtt med utfordringer i forbindelse med din handel.

Handel via nettet vokser sterkt

Trustpilot gir deg relativt gunstige muligheter til å sjekke ulike andre brukeres observasjoner og på grunn av dette anbefales det at du ser på nettbutikkens kritikk før legger inn bestillingen din.

Facebook gir også virkelig stabile muligheter til å få et inntrykk av nettbutikkens kundefokus. I tillegg til det ser vi ganske mange butikker på nett som gir folk mulighet til å skrive en kritikk av bedriftens tjeneste, som også bør brukes til å måle hvor fornøyde kundene er.

Informasjon om tilbud og nettselskaper vedlikeholdes jevnlig, men vi påtar oss ikke ansvar for justeringer som kan ha blitt gjort siden vi sist oppdaterte informasjonen som vises.

Start dagen med en god morgenrutine

Et stort antall nettbutikker tilbyr i dag et stort utvalg av leveringsmetoder. En som er veldig vanlig akkurat nå er pakkebutikken, og da henter du bare pakken når den passer inn i kalenderen din. Fraktmetoden er veldig enkel, og også den mest prisbevisste løsningen for levering.

På samme måte kan du foretrekke å få det levert hjem til deg eller til din arbeidsplass. Denne blir dessverre litt dyrere, men til gjengjeld blir den spesielt lett. Den billigste formen for frakt er imidlertid at du henter varene selv, men den løsningen krever at du er i nærheten av nettselskapets lokasjon.

Fraktperioden er spesielt avgjørende dersom du trenger produktene umiddelbart, så for det formålet er det utvilsomt hensiktsmessig at vi inspiserer estimert leveringstid for det aktuelle produktet.

De fleste internettselskaper annonserer 1-dags levering på masse varer, men vær forsiktig da det avhenger av at bestillingen blir realisert før et visst tidspunkt, slik at de garantert kan få bestillingen servert før kl. logistikkpersonalet får gratis.

Noen individuelle nettbutikker tilbyr gratis frakt, men som regel er forutsetningen at du kjøper for et fastsatt beløp. Ellers må du vurdere det billigste leveringsalternativet, som i de fleste tilfeller – uansett om du er i nærheten av Silkeborg, Lillerød eller Grindsted – vil være å få varene fraktet til en pakkebutikk. Trustpilot produserer relativt pålitelige alternativer prisene på en rekke av deres varer – for barn og babyer, og samtidig også for voksne – betydelig, og noen ganger til og med garantere gratis frakt.

Til tross for dette kan det likevel vise seg å være fordelaktig å sjekke enkelte nettselskaper etter salg før du fullfører bestillingen din, slik at man er urokkelig sikker på å anta den rimeligste prisen.

Generelt sett favoriserer vi kjøp med kort eller betaling med mobiltelefon. Som et alternativ kan du benytte et avbetalingstilbud som f.eks ViaBill når du foretrekker å finansiere kostnadene over en lengre periode.

Vi foreslår at du ser på e-butikkens vurderinger

Før folk handler i en butikk på nett, bør du definitivt tyde forhandlerens vilkår og betingelser, men dette er ofte en omfattende jobb.

Et annet forslag kan være å merke seg om nettbutikken er godkjent av e-merket, fordi det skal være en erklæring om at nettbutikken opprettholder de offisielle reglene og at e-bedriften revideres fortløpende av eksperter som er godt kjent med vedtektene på området. Du tilbys også en snarvei til support dersom du blir utsatt for utfordringer som følge av kjøpet.

Det kan også være nyttig for kjøper å være klar over de viktigste bestemmelsene som påvirker bestillingen, for eksempel hvilken byttepolitikk selskapet sørger for. I forhold til det er det virkelig aktuelt at du fortsatt beholder kjøpsbekreftelsen, slik at du senere kan bekrefte bestillingen, uansett hva du etterspør produkter til en mann eller kvinne.

Merk om nettbutikken er medlem av e-merkeordningen

Trustpilot gir i utgangspunktet fine løsninger for å observere ganske mange aktuelle kundevurderinger og det er derfor bra at du undersøker nettbutikkens vurderinger før du legger inn bestillingen.

Facebook gir like gode sjanser til å få et inntrykk av nettbutikkens kundefokus. I tillegg møter vi faktisk e-butikker hvor du kan sette sammen en vurdering av kjøpsopplevelsen, som også bør brukes for å få et innblikk i kundetilfredshet.

Dette nettstedet er finansiert av annonser. Vi samarbeider med noen ulike nettforhandlere i form av annonsering av butikkenes produkter, og får betaling når brukerne våre gjennomfører en transaksjon.