Ta godt vare på huden din i solskinnsværet

Mange internettselskaper tilbyr i dag et hav av forskjellige leveringsmodeller. I våre dager er førstevalget for mange å få bestillingen levert til en pakkebutikk, noe som gjør at du kan hente varene dine når du har mulighet. Leveringsmåten er spesielt smart, og i mange tilfeller også den billigste typen levering.

Du bør like gjerne tenke på å velge å få det levert til din hjemmeadresse eller til din arbeidsplass. Frakttypen er ofte litt mer kostbar, men samtidig ganske uproblematisk. Den mest prisbevisste leveringsmetoden kan ikke motbevises ved å hente varene selv, men dette er betinget av at du holder deg i nærheten av hjemmet til nettbutikken.

Forsendelsesperioden er tross alt veldig viktig hvis du skal bruke pakken på kort tid, og til det formålet er det synd at vi sjekker antatt leveringsdato for det aktuelle produktet.

Flere nettbutikker garanterer dag-til-dag levering på mange av butikkens produkter, men vær forsiktig da det avhenger av at bestillingen legges inn før et bestemt tidspunkt, med sikte på at de sannsynligvis skal klare få de nye varene til rederiet før de ansatte drar hjem.

Noen få nettselskaper lover gratis frakt, men vanligvis krever dette et bestemt beløp for å kjøpes. Ellers kan du ta den billigste leveringsmetoden, som – uansett om du bor i nærheten av Aarhus, Skanderborg eller Vojens – ville være å få transportøren til å bringe produktene dine til en pakkebutikk.

Sjekk om nettbutikken er koblet til e-merket

I dag er det veldig enkelt for vanlige dødelige å sammenligne priser på forskjellige nettselskaper og derfor har massevis av nettbutikker sett seg nødt til å å presse utsalgsprisene på mange av produktene deres – for jenter og gutter, og også for damer og herrer – en god del, og noen ganger til og med tilby gratis levering.

Det kan likevel være fordelaktig å se på ulike e-butikker for tilbud før du handler, slik at du ikke er i tvil om å få den billigste prisen.

Du skal ikke se bort fra at dersom en nettbutikk annonserer varer til en utsalgspris som kan oppfattes som slående attraktive, så bør dette ofte være et tegn på en uoppriktig nettbutikk. Bestillinger med betalingskort er imidlertid en del av en regel som sparer oss fra falske e-butikker.

Generelt anbefaler vi bestillinger med kort eller betaling med mobiltelefon. Alternativt kan du benytte deg av et tilbud som ViaBill, forutsatt at du ønsker å finansiere regningen over tid.

Før noen kjøper fra en nettbutikk, må de se på nettbutikkens handelsavtale på en bestemt måte, men det er ofte ikke særlig gøy.

Et annet alternativ er å sjekke om e-handelen støttes av e-merket, siden dette kan være en garanti for at nettbutikken følger dansk lovgivning og at e-handelen av og til kontrolleres av spesialister som kjenner til gjeldende regelverk. Dette er også en god mulighet for støtte dersom du opplever problemer som følge av kjøpet.

Videre er det bra at kjøper er klar over de grunnleggende reglene som kan ha innflytelse på transaksjonen, for eksempel hvilken returrett internettselskapet har. Derfor er det også aktuelt at du alltid oppbevarer bestillingsmailen din, slik at du til enhver tid kan være vitne til transaksjonen, uansett om du handler etter en mann eller en kvinne.

Netthandel boomer

Trustpilot gir supergode sjanser til å sette seg inn i meningene til flere andre kjøpere og det er derfor smart at du tolker e-butikkens kritikk før du kjøper .

Facebook produserer også superpraktiske snarveier for å bli kjent med nettbutikkens kundefokus. I tillegg til det møter vi noen nettbutikker som gir folk mulighet til å skrive en kritikk av bestillingsprosessen, som også skal brukes til å vurdere hvor fornøyde kundene er.

Nettstedet er finansiert av annonseinntekter. Vi samarbeider med mange e-bedrifter når vi viser selskapenes produkter, og får refusjon forutsatt at de besøkende vi videresender gjør et kjøp.

Informasjon om tilbud og e-handel oppdateres hele tiden, men det er umulig for oss å gi garantier mot endringer som er implementert etter siste oppdatering av våre data.

Ta godt vare på huden din i solskinnsværet

Flere internettselskaper tilbyr for tiden flere leveringsmetoder. En som er veldig populær i disse dager er pakkebutikken, fordi du enkelt kan hente de bestilte varene når det er tid. Leveringsmetoden er uvanlig grei, og også den billigste leveringsmetoden.

Du bør også veie fordeler og ulemper ved å få varene sendt til din hjemmeadresse eller ut til din arbeidsplass. Fraktalternativet ville vært litt mer kostbart, men på den annen side veldig enkelt. Den mest prisbevisste typen frakt vil imidlertid alltid være å hente produktene selv, noe som imidlertid krever at du bor i nærheten av nettselskapets fungerende lager.

Leverbarhet er spesielt viktig i tilfelle vi trenger pakken din nå og da, så derfor er det helt klart riktig at du dobbeltsjekker antatt leveringstid for den aktuelle varen.

gratis.

Flere nettbutikker tilbyr levering neste virkedag

Det er ganske enkelt for oss alle å sammenligne priser (via f.eks. PriceRunner) i ulike nettbutikker og heldigvis har flertallet av nettbutikkene blitt tvunget til å stemple salgsverdien på produktene – for juniorer, og i tillegg for menn og kvinner – enormt, og til og med noen ganger sikre gratis levering.

På den annen side kan det fortsatt være lønnsomt å sjekke noen få butikker på nett for rabattkoder før du gjennomfører transaksjonen, slik at du er på den sikre siden av å få den billigste prisen.

Du må bare være så årvåken at dersom en nettbutikk tilbyr varer for salg til en pris som er skyhøy, bør dette i noen tilfeller være en indikasjon på en uautentisk nettbutikk. Heldigvis er kortbestillinger en del av en ordning, som dekker kunden mot uautentiske nettbutikker.

Et bevis på at internettselskapet respekterer de etablerte reglene

Før noen bestiller i en nettbutikk kunne de utvilsomt bestemme nettbutikkens forretningsbetingelser, men det ville vært et omfattende prosjekt .

Et enkelt alternativ kan kanskje være å sjekke om e-butikken er et e-merket medlem, fordi det ofte er et bevis på at e-butikken aksepterer gjeldende dansk lovgivning, i tillegg til at internett selskapet blir nå og da overvåket av fagfolk som har mye kunnskap om vedtektene på området. Dette er også en god mulighet til å bli bistått, dersom du skulle få problemer i forbindelse med kjøpet.

I tillegg anbefales det at kunden er klar over det mest grunnleggende regelverket som påvirker transaksjonen, for eksempel børspolitikken virksomheten bruker. I forhold til det er det også essensielt at du til enhver tid tar vare på bestillingsmailen din, slik at du kan bevise bestillingen din en annen gang, uansett om du handler gutt eller jente.

Flere og flere kjøper fra nettvarehus

Trustpilot gir i utgangspunktet fantastiske løsninger for å følge kritikken fra ulike tidligere brukere og det er derfor smart at du undersøker nettbutikkens kritikk før du fullfør shoppingen.

Facebook gir deg også regelmessige, relevante muligheter til å lære om nettbutikkens popularitet. I tillegg er det en rekke nettbutikker som gir folk mulighet til å registrere en kritikk av bestillingsprosessen, som like gjerne kan brukes til å vurdere hvor fornøyde kundene er.

Nettstedet vårt er finansiert av reklame. Vi samarbeider med massevis av nettbutikker hvor vi markedsfører varene deres, og tar et gebyr dersom brukeren vi videresender fullfører en bestilling.

Instruksjoner vedrørende varer og selskaper på nettet vedlikeholdes ofte, men vi kan ikke garantere mot rettelser som kan ha blitt gjort siden vi sist oppdaterte nettsidens informasjon.